Κεντρική σελίδα - Εταιρεία - Εταιρικό προφίλ

Τα «Αγροκτήματα Λουκίσα»

αποτελούν πρότυπες γεωργικές μονάδες  εκμετάλλευσης με  έδρα την   Αττική. Κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης  αποτελεί η   καλλιέργεια ανθοκηπευτικών προϊόντων: θερμοκηπίου, υπαίθρια και σπορόφυτα.  

    
Το όνομα «Λουκίσας»  χρονολογείται   στο χώρο των καλλιεργειών αλλά και γενικότερα της γεωργίας σχεδόν  έναν αιώνα, από τις αρχές της δεκαετίας  του 1920, όπου πραγματοποιήθηκε και  η αγορά των πρώτων εγκαταστάσεων. .

Από τότε μέχρι σήμερα τα Αγροκτήματα Λουκίσα πραγματοποιούν αλματώδη  βήματα προόδου, επενδύοντας  στον τομέα της έρευνας, της ανάπτυξης,  της εκπαίδευσης και των νέων τεχνολογιών με στόχο την διασφάλιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων με ταυτόχρονη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Με ισχυρό όραμα και φιλοδοξίες η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς την δραστηριότητα της, επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις της, εγκαθιστώντας νέα συστήματα καλλιέργειας  και συνάπτοντας συμφωνίες στρατηγικής σημασίας με μεγάλες εταιρείες στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων.

Τα Αγροκτήματα Λουκίσα αποτελούν την πρώτη σε Πανευρωπαϊκή βάση γεωργική μονάδα που έχει εγκαταστήσει και χρησιμοποιεί ενεργά στην παραγωγική της διαδικασία, ένα ποιοτικό και αποδοτικό σύστημα καλλιέργειας που αφορά την παραγωγή φυλλώδη λαχανικών και όχι μόνο.  Πρόκειται για το πρότυπο υδροπονικό σύστημα επίπλευσης κλειστού τύπου, το οποίο αποτέλεσε έρευνα και της  ΝASA .

Η αποκλειστικότητα αυτή σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά: παράδοση, ποιότητα, συνέπεια, επαγγελματική πίστη, ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών - μεθόδων,  έρευνα και σεβασμός στο περιβάλλον, καθιστούν  την εταιρεία «Αγροκτήματα Λουκίσα» , στην κορυφή του χώρου.

Διαβάστε ακόμα.

σχετικά με την εταιρεία

  1. Ποιότητα
  2. Ιστορικό
  3. Προφίλ
  4. Πλεονεκτήματα
Ιστορικό
Ποιότητα
Φιλοσοφία και Όραμα
Εταιρικό προφίλ
Πλεονεκτήματα
Εξελίξεις
You need to upgrade your Flash Player
contact US
send this page
name
email
F name
F email
 
Comments
 
 
oikogea
Κεντρική σελίδα - Η εταιρεία - Ιστορικό - Ποιότητα - Προίόντα - Εγκαταστάσεις - Επικοινωνία - Member area     Όροι χρήσης
find us on facebook | created by